window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-129899573-1');
Jobba med oss2024-03-20T14:32:24+01:00

JOBBA MED OSS

Vi på MittX är mitt i en spännande period präglad av tillväxt och förändring. Från vårt näste i Färila satsar vi på framtiden och nya marknader. För att nå våra mål behöver vi bli fler!Vill du följa med oss på denna spännande resa? Sök någon av våra aktuella tjänster eller skicka in en spontanansökan. Bli en del av MittX tillväxtresa!

Spontanansökan

  Filerna måste vara i filformatet PDF, DOC, DOCX, TXT eller RTF och får inte överskrida 5Mb.

  Vi jobbar här

  På språng ut i världen – bli en del av vårt team!

  Det är en häftig resa MittX står inför framöver. MittX-bågen är på gång att göra sig ett namn utanför norden och på den resan behöver vi fler duktiga och engagerade medarbetare.

  På MittX värdesätter vi att bibehålla den familjära prägel företaget har idag, även när vi nu växer. För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs bra och har roligt på jobbet. Hos oss är det högt till tak och tillsammans skapar vi förutsättningarna för att ta MittX ut i världen.

  På MittX är varje medarbetare är en viktig kugge i hjulet. För att nå våra högt ställda mål och för att kunna utöka i den takt vi vill, behöver vi fler duktiga och engagerade anställda.

  ”Hos oss är man inte bara ett anställningsnummer, man är en viktig del i utvecklingen framåt. Då krävs ambition och drivkraft. Tillbaka får man ta del av en mycket spännande och händelserik resa”

  För att lyckas hos oss behöver man vara en god lagspelare, tycka om att jobba i högt tempo, frodas av högt ställda mål på utveckling och tycka att det är lika viktigt som vi att satsa på hållbarhet på alla plan.

  Vi behöver och önskar folk med olika bakgrund och kompetenser, för det är det vi tror bygger ett starkt arbetslag.

  Vill du vara med när vi tuffar på ut i världen? Ha roligt på jobbet och med dina kollegor? Har du läst så här långt så tror vi det – och då är det dags att ringa Elin som gärna berättar mer om hur det är att jobba hos oss. Tveka inte!

  Elin Rosengren, VD
  070-360 47 22
  elin@mittx.se

  Till toppen