MITTX-BÅGEN

Designad modellanpassad aluminiumbåge

Entreprenadmaskiner och lantbruksmaskiner

Ljusbågar till entreprenadmaskiner och lantbruksmaskiner: för att se bra, synas bra – och för att se bra ut.

Bakom spakarna är ni hjältar, och vill vi finnas här för att göra ert viktiga arbete säkrare, underlätta och vara ert ljus i mörkret.

Tillverkad i aluminium

Varje MittX-båge vi tillverkar börjar sin resa i hjärtat av Sverige, Hälsingland, där hållbarhet möter innovation och modern teknik. Vi använder återvunnen aluminium till våra bågar, vilket gör att vi endast använder 5 procent av den energi som krävs för att producera ny aluminium. Aluminium är dessutom 100 procent återvinningsbart utan att förlora sina ursprungliga egenskaper. Detta säkerställer att våra produkter inte bara ser bra ut, utan också bidrar till en mer hållbar framtid.

Takbågar

Våra takbågar är designade och modellanpassade för hjullastare, grävare och skogsmaskiner. Med klämfästen för montering av arbetsbelysning, ljusramp och trafikskyltar med mera, säkerställer vi att varje produkt är både funktionell och estetiskt tilltalande. Alla takbågar är förborrade för ett enkelt och snyggt montage. De har en pulverlackerad yta där du själv kan välja bland olika kulörter, allt för din flexibilitet och högsta möjliga kvalitet.

Huvbågar

En huvbåge från MittX är både snygg och praktisk. Huvbågarna är som alla våra bågar, modellanpassade och förborrade för enkelt montage. Bågen kommer med positionsljus och blixtljus, allt för din säkerhet. Huvbågar har en pulverlackerad yta där du själv kan välja bland olika kulörter.

Motviktsbågar

Våra motviksbågar är designade för att passa som skopan i jorden på just din grävmaskins motvikt. Givetvis är bågarna modellanpassade och levereras med färdigt elmontage, och de kommer med positionsljus, blixtljus och arbetsbelysning. Du kan få din motviktsbåge pulverlackad i olika kulörer.

Grillbågar

Gör grillen extra het, med en grillbåge från MittX. Som alla våra bågar är grillbågarna modellanpassade och förborrade för att det ska vara så enkelt och snyggt som möjligt. Grillbågarna kommer med positionsljus och blixtljus och levereras pulverlackade.

Positionsljus, blixtljus och arbetsbelysning

Våra bågar är utrustade med LED-lampor, som en del i vårt engagemang för klimatet, och våra blixtljus är certifierade enligt IP69K, som garanterar högsta möjliga motståndskraft mot vatten och damm. En avgörande faktor för tuffa arbetsmiljöer. För oss på MittX är det viktigt att vi minskar vår miljöpåverkan så mycket vi kan – samtidigt som vi bidrar till en säkrare och mer designmedveten maskinpark för våra kunder.

Välj ditt varumärke

Airman
Atlas
Case
CAT
CLAAS
Develon
Doosan
Fendt
Hidromek
Hitachi
Huddig
Hydrema
Hyundai
JCB
John Deere
Kobelco
Komatsu
Kubota
Liebherr
Ljungby Maskin
Massey Ferguson
New Holland
SANY
Takeuchi
Valtra
Volvo
Wacker Neuson
Wille
XCMG