Tommy Jonsson, svetsare

I det sammansvetsade gänget som Tommy Jonsson tillhör arbetar de med att se till att både MittX egentillverkade produkter och den legotillverkning som görs i lokalerna håller högsta kvalitet. Arbetar gör de i både aluminium och rostfritt stål.
– Det är kombon i att få svetsa olika saker som gör jobbet roligt, och noggrannheten som krävs. Sen är vi dessutom ett lättsamt och bra gäng som jobbar här och det finns alltid någon att rådfråga när man behöver.

Ibland händer det att Tommy får släppa visiret och svetsmunstycket mitt i ett arbete för att rycka ut till en brand eller olycka. Tommy är nämligen en av Färilas deltidsbrandmän och för honom är det viktigt med en arbetsplats som ger honom möjligheten att bidra till sin hembygd. Något han upplever att MittX uppmuntrar.