Välkommen Per!

Nu har vi tagit nästa steg i Mittx resa och vår första säljare börjar på Mittx idag. Vi är otroligt glad och stolt att få presentera Per Söder. För alla som jobbar inom branschen behövs ingen presentation, Per har en lång och gedigen bakgrund som säljare inom entreprenad och lantbruk. Välkommen ombord Per!

Vilka förväntningar har du på ditt nya uppdrag och på Mittx?
– Jag hoppas min långa erfarenhet och kontaktnät ska var en viktig del i Mittx fortsatta spännande resa och det känns roligt att jag är deras första renodlade säljare. Jag fortsätter min säljresa men med nya spännande produkter. Jag har många fina relationer och kontakter med kunder som jag är glad att få fortsätta samarbete med.

Varför just Mittx?
– Känns som ett fräscht och spännande företag, det jag sett av Mittx så finns det stort driv, kompetens och engagemang. Dessutom en produkt med hög kvalitet och som har en stor efterfrågan. Helt enkelt en dröm för en ny säljare!