MittX söker aluminiumsvetsare

Är du aluminiumsvetsare som vill jobba på ett expansivt företag med höga ambitioner för framtiden? I så fall vill vi att du följer med på vår utvecklingsresa genom att hjälpa oss med framtagningen av våra egenutvecklade produkter.

Vi tror på idén om en arbetsplats där frihet under ansvar och strävan efter goda resultat är viktigare än att mäta tidsåtgång. Vi tror att du trivs bättre på jobbet om du känner att du styr över din egen produktion i ditt arbetslag. För att den idén ska bli verklig behöver vi fler kompetenta kollegor som hjälper oss att tillsammans nå de målen.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att få arbeta med framtagningen och färdigställandet av våra egna produkter i aluminium samt övrig legotillverkning.

Din bakgrund

Vi söker dig som behärskar MIG/TIG-svetsning och kan svetsa våra produkter. Meriterande om du tidigare har erfarenhet av aluminiumsvetsning samt kan läsa ritningar.

Om MittX:

MittX Aluminiumproffset AB grundades 1995 och tillverkar i eget namn motviktsbågar, huvbågar och takbågar till entreprenadmaskiner och lantbruksmaskiner – samt legotillverkning åt andra företag. MittX Aluminiumproffset AB drivs av Lena och Leif Ångman, har sitt säte i Färila, Hälsingland, är cirka 20 anställda och utsågs 2018 till årets företagare i Ljusdals kommun.

Lön

Lön enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

Heltid. Anställningstid enligt överenskommelse

Kontaktpersoner

Ulf Lögdahl, svetsansvarig, 072-230 43 20

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, sista ansökningsdatum är den 30 september 2019. Skicka in din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

MAILA IN DIN ANSÖKAN HÄR