MittX söker aluminiumsvetsare

Vi på MittX har höga ambitioner för framtiden och behöver förstärkning för att kunna fortsätta expandera framtagningen av våra egenutvecklade produkter. Vi söker därför nu en aluminiumsvetsare som vill vara med på vår utvecklingsresa!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att få arbeta med framtagningen och färdigställandet av våra egna produkter i aluminium samt övrig legotillverkning.

Din bakgrund

Vi söker dig som behärskar MIG/TIG-svetsning och kan svetsa våra produkter. Meriterande om du tidigare har erfarenhet av aluminiumsvetsning samt kan läsa ritningar.

Om MittX:

MittX Aluminiumproffset AB grundades 1995 och tillverkar i eget namn motviktsbågar, huvbågar och takbågar till entreprenadmaskiner och lantbruksmaskiner – samt legotillverkning åt andra företag. MittX Aluminiumproffset AB drivs av Lena och Leif Ångman, har sitt säte i Färila, Hälsingland, är 20 anställda och utsågs 2018 till årets företagare i Ljusdals kommun.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Lön

Lön enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

Heltid. Anställningstid enligt överenskommelse

Kontaktpersoner

Ulf Lögdahl, svetsansvarig, 072-230 43 20

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, sista ansökningsdatum är den 20 juni 2019. Skicka in din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

MAILA IN DIN ANSÖKAN HÄR