MittX söker programmerare/operatör rörbockning

Vi på MittX har höga ambitioner för framtiden och behöver förstärkning för att kunna fortsätta expandera framtagningen av våra egenutvecklade produkter. Vi söker därför nu en erfaren programmerare/operatör rörbockning.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att få arbeta som operatör vid rörbockningsavdelningen och med programmering för samma maskin, samt utföra arbeten med fräs, kapning och borrobot för framtagning och färdigställandet av våra egna produkter i aluminium samt övrig legotillverkning. 

Din bakgrund

Vi söker dig som har god erfarenhet i programmering och som tidigare har arbetat som operatör med CNC-maskiner. Du har en verkstadstekniskutbildning, eller liknande, i grunden samt goda kunskaper i ritningsläsning. 

Om MittX:

MittX Aluminiumproffset AB grundades 1995 och tillverkar i eget namn motviktsbågar, huvbågar och takbågar till entreprenadmaskiner och lantbruksmaskiner – samt legotillverkning åt andra företag. MittX Aluminiumproffset AB drivs av Lena och Leif Ångman, har sitt säte i Färila, Hälsingland, har 20 anställda och utsågs 2018 till årets företagare i Ljusdals kommun.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Lön

Lön enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

Heltid. Anställningstid enligt överenskommelse

Kontaktpersoner

Lena Tönners Ångman, vd, 072-206 40 22

lena@mittx.se

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, sista ansökningsdatum är den 30 april 2019. Skicka in din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

MAILA IN DIN ANSÖKAN HÄR