MittX söker konstruktör/digitaliseringsansvarig

Vi på MittX har höga ambitioner för framtiden och behöver förstärkning för att kunna ta sig an de innovativa digitala lösningar som behövs för att förenkla processer för konstruktion, produktion, montering och leverans. Vi söker därför nu en konstruktör- och digitaliseringsansvarig som vill vara med på vår utvecklingsresa!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att få arbeta med nykonstruktion och produktutveckling av MittX egna produkter, få en central roll i företagens digitala omställning och vara delaktig i utförandet samt vara en del av säljarbetet av produkterna.

Din bakgrund

Vi söker dig som har några års erfarenhet från mekanisk konstruktion där du behärskar CAD inom 3D och 2D. Du har minst ingenjörsutbildning på gymnasienivå. Du behärskar engelska i både tal och skrift. Meriterande om du tidigare arbetat med digitaliseringsprojekt samt affärssystemet Monitor.

Om MittX:

MittX Aluminiumproffset AB grundades 1995 och tillverkar i eget namn motviktsbågar, huvbågar och takbågar till entreprenadmaskiner och lantbruksmaskiner – samt legotillverkning åt andra företag. MittX Aluminiumproffset AB drivs av Lena och Leif Ångman, har sitt säte i Färila, Hälsingland, har 20 anställda och utsågs 2018 till årets företagare i Ljusdals kommun.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Lön

Lön enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

Heltid. Anställningstid enligt överenskommelse

Kontaktpersoner

Lena Tönners Ångman, vd, 0651-214 66

lena@mittx.se

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, sista ansökningsdatum är den 31 mars 2019. Skicka in din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

MAILA IN DIN ANSÖKAN HÄR